Sunridge Canyon

En bana som verkligen jobbat med naturen och det vackra i Arizonas öken. Här spelar man i korridorer av typisk Arizona-öken och golfarna ser aldrig något annat hål än det de har framför sig. ”Red Mountain” bergen ligger vackert en bit från banan och ståtliga kaktusar radar upp sig längs fairway. Sunridge Canyon är vacker som ett vykort och varje hål inspirerar till fina utslag.

Pointe Lookout Mountain GC

En bana med fantastiska bermuda greener. Banan börjar med snälla hål men slappna inte av! Avslutningen är magnifik, glöm inte kameran och när du inte tittar på bollen…njut av den magiska naturen och bergen runtomkring.

McDowell Mountain GC

10 minuter från hotellet hittar vi McDowell Mountain GC. McDowll bergen vilar majestätiskt som utsikt över hela banan. En bana med typisk öken-natur och en väldigt uppskattad golfrestaurang väntar efter rundan.

Rancho Manana GC

Här har vi magnifik utsikt på flera hål. Rolig, vacker, inspirerande och kuperad. Vi har golfbil inkluderat i alla våra greenfees vilket är tacksamt här. Banan är trots allt rankad som en av de snällaste golfbanorna att spela. De som bor  i området älskar banan som också har ett rikt djurliv. Har ni tur ser ni flera av Arizonas vackra fåglar.

Desert Canyon GC

Desert Canyon byggdes år 1971. Banan ligger otroligt vackert och flera hus runt banan är byggda för att ta del av utsikten. Med generösa fairways upplevs banan som snäll och mysig, den är heller inte en av de längsta. Banan passar absolut alla typer av golfare och är omringad av vackra berg och allt som växer vilt i Arizona.

Dove Valley Range

Robert Trent Jones Jr. har designat denna bana som blivit utsett till Arizonas bästa bana öppen för allmänheten. (Public). Hål med vackra vattendrag blandas med välplacerade bunkrar och underbara greenområden. Njut av naturen och sikta på bergen i horisonten. Banan är välskött och på greenerna rullar det alltid väldigt fint.