Vi fortsätter njuta av golf, gemenskap och nya upplevelser här i Arizona. Vi har hunnit med att spela Hiltons bana Lookout Mountain med den otroliga utsikten, vi har shoppat på ”Black Friday” dagen efter Thanksgiving och idag har vi spelat ännu en runda golf på vackra McDowell Mountain GC.

Banan vi spelade idag har tidigare varit privat men med Phil Mickelssons hjälp för några år sedan, både ekonomiskt, idémässigt och som ambassadör, är nu banan till för allmänheten också. De vackra bergen syns på flera hål i horisonten och kommer man vid sidan av banan är det ökenlandskap med kaktusar i olika former.

Vårt gäng var laddade och värmde upp i vanlig ordning både på rangen och putting-green. Dagens tävling var bästboll för de som ville tävla.

En collegebag kom med på bilden ovan. Japp, det är så att svenska landslaget håller sitt läger just här för de collegespelare som just nu har Thanksgiving-lov. De har duktiga tränare i olika områden med sig och tillsamman utnyttjar de sin lediga tid för att bli ännu lite bättre.

Micke testar rullet på green.

Här har vi ett glatt gäng innan start! Monica, Jan, Anders, Christina och Anne.

Här har vi Ulf som har hunnit bli ett år äldre…men det kan man inte tro 🙂 Hur som helst är han redo att släppa iväg Carina, Bitte, Peter och Micke.

Inger svingar fint och inspelet blev som planerat.

Uppskattad bana i fin natur som sagt.

Gerd och Sten lika glada som vanligt.

Här är Hans-Göran, Ann-Katrin, Lillemor och Ronald.

Färgglada damer innan start 🙂

Sedan var det energipåfyllning och gemenskap i ”After golfen” efter rundan.

De flesta grabbar vid det här bordet heter Anders men Anders till vänster går även under namnet Sotaren.

Bitte och Carina har vätskepåfyllning efter dagens runda.

Fler som hade vätskepåfyllning. Det går inte äta för mycket för de flesta ska med till Grayhawk ikväll och äta. En annan golfbana som Phil Mickelsson gärna tränar på när han är hemma.

Men men, är man hungrig så är man 🙂 Det går åt mycket energi på golfbanan.

Ulf kollar läget med alla efter dagen och planerar nästa event. Imorgon blir det Botaniska trädgården för några och NHL hockey för halva gänget!

Varma hälsningar från oss alla i Arizona.

Ulf och Nicklas med gäster.