Golfbanorna

Ute på ön Coronado ligger en riktig golfpärla, Coronado Golf Course. Med havet som närmsta granne och vyer du sällan beskådat. Vi kommer ha en heldag på ön där en greenfee på golfbanan är inkluderad. På flera ställen ute på banan kan man beskåda den vackra bron över till downtown San Diego, småbåtshamnar och de mäktiga skyskraporna. Vi lovar en dag ni sent kommer glömma!

Sycuan Golf

Sycuan resort har 54 hål. Pine Glen är en 18 hål par 3 bana i absolut bästa skick. Willow Glen och Oak Glen är två banor som har haft flera fina juniortävlingar under åren som bland annat US Open Juniors. Willow Glen är den bana som har flest spelade rundor efter anrika Torrey Pines i hela San Diego området.

Både banorna är parkbanor i otroligt vacker natur. Mellan 4 kullar, nere i dalen ligger banorna som är uppskattade av spelare med både lågt och högt hcp. Både Willow Glen och Oak Glen är platta och enkla att gå men flera golfbilar finns för spelare som inte vill använda vagn. Fairways är relativt generösa och bollarna hittas ofta även vid sidan av dessa. Svårigheterna ligger dock på och runt de små och snabba greenerna. Olika träd, sagolika greener, kaktusar och fåglar som lever i pittoreska vattendrag. En annorlunda och härlig golfupplevelse.