Grand Cypress Golf Club

Vi är väldigt stolta att kunna presentera en av de mest exklusiva och högst rankade golfanläggningarna i Florida, Grand Cypress. De har en ny bana men det är den gamla 27 hålsbanan som lockar golfare från hela världen med sina 27 väldesignade golfhål av golflegenden Jack Nicklaus. Norra och Södra slingan bildade banan som USA-touren för damer LPGA spelades på senast år 2011. En naturskön golfupplevelse som passar alla! Med sin vackra natur är det svårt att hitta en bättre golfupplevelse än det här.

Shula’s Golf Club – The Senator Course

I hjärtat av Miami Lakes hittar vi Shula’s Golf Club – The Senator Course. En typisk resortbana av bermudagräs med vackra sjöar, palmer och fina greener. Banan är väldigt populär bland turister och har varit värd åt flera collegetävlingar under åren. På 13e hålet vaktar alligatorn i vattenhindret och djurlivet är verkligen rikt med flera sköldpaddor och fåglar.

 

Bonaventure Golf Club

I Ft. Lauderdale hittar vi Bonaventure Golf Club. En privatägd bana med väldigt trevlig layout. Banan har en hel del vackra vattenhinder och tredje hålet är känt för sitt fina vattenfall. Men lugn, det finns gott om plats på fairway! Denna bana har i flera år varit värd för amatörtävlingen Dixie Amateur Tournament som bland annat Tiger Woods, Sergio Garcia och Jesper Parnevik spelade innan de blev proffs.

 

Mystic Dunes

Golfbanan Mystic Dunes rankades som en av de bästa i Orlando av Golf Digest. Med härliga böljande fairways, lagom ondulerade greener och välkrattade bunkrar får man på många hål en känsla av Brittisk linksgolf. Några av hålen slingrar sig in bland stora träd och träskmarker med fantastiska växter och rikt djurliv med fåglar och fjärilar. Banan har flera alternativ på utslagsplatser och passar därför både golfare med högt och lågt handicap. Banan har varit värd för flera stora golftävlingar genom åren.

Disney Palm Golf Course

I 30 års tid har PGA touren haft en av sina populäraste tävlingar i Orlando och på Disneys Palm Golf Course. Banan ligger i fantastisk natur med magnolia träd och välklippta fairways och greener. Hamnar man i något vattenhinder är det inte omöjligt att skymta små alligatorer. Banan är ett absolut måste för en perfekt Orlandoresa och ligger endast 15-20 minuter från vårt hotell.

Celebration Golf Course

Bästa banan i Orlando tycker många och vi är inte sena med att hålla med. Fantastiskt område och en bana i bästa skick. Parkbana med ondulerade greener, vackra vattendrag och en fröjd för varje golfälskares ögon.

Reunion GC – Palmer Course

Vi har möjligheten att på några av våra komboresor erbjuda er spel på Reunion GC. Reunion GC har tre banor och en välkänd Academy. Av alla banor i Orlando valde Annika Sörenstam att lägga sin Academy just på denna fantastiska anläggning. Vanligtvis är det endast gäster som bor på resorten och medlemmar som har tillträde till banan. Vi på M-way har fått den unika möjligheten att spela med våra grupper på Palmer Course. Vackert helt enkelt. Golf när den är som bäst!