Shula’s Golf Club – The Senator Course

I hjärtat av Miami Lakes hittar vi Shula’s Golf Club – The Senator Course. En typisk resortbana av bermudagräs med vackra sjöar, palmer och fina greener. Banan är väldigt populär bland turister och har varit värd åt flera collegetävlingar under åren. På 13e hålet vaktar alligatorn i vattenhindret och djurlivet är verkligen rikt med flera sköldpaddor och fåglar.

Bonaventure Golf Club

I Ft. Lauderdale hittar vi Bonaventure Golf Club. En privatägd bana med väldigt trevlig layout. Banan har en hel del vackra vattenhinder och tredje hålet är känt för sitt fina vattenfall. Men lugn, det finns gott om plats på fairway! Denna bana har i flera år varit värd för amatörtävlingen Dixie Amateur Tournament som bland annat Tiger Woods, Sergio Garcia och Jesper Parnevik spelade innan de blev proffs.

Mystic Dunes

Golfbanan Mystic Dunes rankades som en av de bästa i Orlando av Golf Digest. Med härliga böljande fairways, lagom ondulerade greener och välkrattade bunkrar får man på många hål en känsla av Brittisk linksgolf. Några av hålen slingrar sig in bland stora träd och träskmarker med fantastiska växter och rikt djurliv med fåglar och fjärilar. Banan har flera alternativ på utslagsplatser och passar därför både golfare med högt och lågt handicap. Banan har varit värd för flera stora golftävlingar genom åren.

Disney Palm Golf Course

I 30 års tid har PGA touren haft en av sina populäraste tävlingar i Orlando och på Disneys Palm Golf Course. Banan ligger i fantastisk natur med magnolia träd och välklippta fairways och greener. Hamnar man i något vattenhinder är det inte omöjligt att skymta små alligatorer. Banan är ett absolut måste för en perfekt Orlandoresa och ligger endast 15-20 minuter från vårt hotell.

Orange County National

En av de högst rankade golfklubbarna i USA. Med sina 36 hål har de stolt varit värdar för PGA-tour kvalet och tävlingar på Champions Tour. Svenska landslaget har haft flera av sina läger på anläggningen som har en av Orlandos största träningsanläggningar och en av världens största driving rangar. Njut av böljande fairways och de stora fina greenerna.

Southern Dunes

Flera av våra gäster tycker denna bana är den mysigaste. Vacker natur med fina vattendrag och alltid i bästa skick! En äkta sydstatsbana.

Celebration Golf Course

Bästa banan i Orlando tycker många och vi är inte sena med att hålla med. Fantastiskt område och en bana i bästa skick. Parkbana med ondulerade greener, vackra vattendrag och en fröjd för varje golfälskares ögon.