Miami – Don Shula’s Hotel

I Miami bor vi på Don Shula’s hotel i Miami Lakes, 20 minuter från Miami flygplats. Hotellet ligger perfekt med 8 minuters shuttle till första tee på Don Shula’s Golf Course – The Senator Course. Precis bredvid hotellet hittar vi ”Main Street” med mysiga restauranger, små butiker och caféer. Efter en härlig golfrunda kan man alltså enkelt promenera till världens olika kök, allt från italienskt till asiatiskt och givetvis amerikansk mat.

Rummen på hotellet har två queensize sängar eller en dubbelsäng och badrum med dusch. I priset ingår en välsorterad amerikansk frukostbuffé på hotellets egen restaurang, Don Shula’s Steakhouse. Här finns allt från ägg och bacon till flingor, frukt och toast.

Hotellet har också ett välbesökt spa för den som önskar massage eller andra behandlingar. Ett väldigt stort gym finns också för en aktiv semester. Poolområdet finns utanför hotellet men vi är endast 30 minuter ifrån Ft. Lauderdales kritvita sandstrand. Givetvis kommer vi under lediga dagar transportera er gratis till stranden.

Orlando – Mystic Dunes Golf Resort

I Orlando bor vi på Mystic Dunes golf resort.

Varje lägenhet för två personer har ett stort sovrum, badrum med jacuzzi badkar, dusch och toalett. Ni får ett fullutrustat kök med kaffekokare, kyl, frys, tvättmaskin, torktumlare, spis, mikro och all tänkbar porslin. Vardagsrummet har soffa och tv samt matbord. Lägenheterna är väldigt rymliga.

På resorten finns 4 poolområden med barer tillgängliga vid 3 av dessa. Det finns en liten minimarket vid receptionen med ett litet sortiment.

Mystic Dunes golfbana har ett vackert klubbhus och det tar endast 15-20 minuter att promenera dit. Hotellet har också gratis shuttelservice hela dagen och de hämtar snabbt om ni vill åka golfbil upp till klubbhuset. Här finns drivingrange, chipping och puttinggreen för er som är träningsflitiga. Våra utflyktsbanor ligger 15-20 minuter iväg och då transporterar vi er i våra bussar.

För er som vill laga mat själva kommer vi flera gånger i veckan transportera er till närmaste Supermarket. Ni kan fylla kylskåpet med det ni tycker om och även laga till lunch och middagar om ni så önskar.

Vill ni inte laga mat själva har klubbhuset en fin restaurang Kenzies Bar och Grill. Här hittar ni Amerikansk frukostmeny på morgonen med allt från ägg och bacon till pannkakor, frukt och toast. Vid lunchtid erbjuds ett bra utbud av mat för er som är hungriga efter golfrundan. Flera kvällar i veckan kan ni lyssna på olika uppträden om ni väljer att äta middag på resorten. Vi transporterar också till närliggande 15-talet restauranger flera gånger i veckan.