Restaurangerna

Mat är en viktig del av resan och i Orlando finns det gott om bra restauranger. Cirka 10-15 minuter från Mystic Dunes Golf Resort finns restauranger som passar alla. Här är några av våra gästers favoriter!

Texas Longhorn Steakhouse

Är man i USA måste man äta på något av de berömda Steakhouse som finns. Texas Longhorn har blivit många gästers favorit. Här grillas det stora saftiga köttbitar och restaurangen är dekorerad i fin Texas miljö.

Black Angus Steakhouse

Honungsmarinerade revben har visat sig fantastiska på denna restaurang som även den är det
perfekta valet för dig som gillar kött.

Red Lobster

För fisk och skaldjursälskare är Red Lobster ett måste. En tallrik med grillad hummer, pilgrimsmusslor och räkor kostar ungefär 20 dollar. Underbart gott och prisvärt.

Olive Garden

För dig som gillar Italiensk mat är Olive Garden ett mycket bra val. Här serveras pasta i alla de former men även kött och fiskrätter. Till alla rätter ingår även en tallrik soppa eller en god sallad.

Appelbee’s

Restaurang med tema sport men av den lugnare sorten. Här finns en stor varriation av maträtter och väldigt goda desserter.

Golden China

För dig som gillar kinamat finns Golden China. En kinesisk buffé. Vill man äta i sin egen lägenhet går det utmärkt att ta med sig mat hem.

Texas Roadhouse

Här får man traditionellt en liten hink med oskalade jordnötter vid dörren som följer med till borden. Väldigt gott bröd serveras innan maten och restaurangen är inredd i country stil. Varje timme dansar servitriser och servitörer linedance. Goda köttbitar även här.

Carrabba’s

Restaurang med tema sport men av den lugnare sorten. Här finns en stor varriation av maträtter och väldigt goda desserter.

Miller´s Alehouse

Sportbar med mat. Vill man uppleva Amerikansk fotboll bör man ta sig dit på helgen. Härlig stämning!

Fiday’s

Har restaurang-gatans största meny. Här finns väldigt goda Amerikanska hamburgare men också kötträtter och fina stora sallader mm. Verkligen ett ställe som har allt och annorlunda mot svenska Friday’s.