Upplev Miami utanför golfbanorna

Denna resa erbjuder fantastiska upplevelser utanför golfbanorna. Möjligheterna är många och det är din semester, vi på M-way är på plats för att hjälpa er  få ut så mycket som möjligt av era golflediga dagar.

Passa på att besöka någon av Miamis parker och sevärdheter:

Key West

Följ med på en heldagsutflykt till Key West! En av dagarna har ni möjlighet att uppleva denna sagolika plats söder om Miami. Längst ut mitt i havet ligger Key West och mycket mer exotiskt än så blir det faktiskt inte. Givetvis har ni tid att på egen hand strosa runt och titta, kanske ta ett dopp i det korallblå havet och se båtarna komma och gå från Floridas sydligaste spets.

Everglades

Everglades är ett träskområde i Florida med enastående djurliv. I områdets södra del ligger nationalparken som ingår bland Unescos naturvärldsarv. Vi kommer ha en halvdagsutflykt t till Everglades med airboatsafari. Båten tar sig fram genom träskmarkerna och ni får se alligatorer, sköldpaddor och flera olika fåglar. Det visas även shower med alligatorer när de matas!

Stränderna

I Miami finns några av världens mest berömda och besökta stränder. Vi hittar South Beach, Miami Beach, Hollywood Beach och Ft. Lauderdale Beach på rad och endast 20-30 minuter från vårt hotell till de två sistnämnda. Perfekt med en eftermiddag på stranden och kanske en skön promenad och något att äta vid strändernas ”Broadwalks”.

Shopping på Sawgrass Mills Outlets

Floridas största shopping-outlet finns nära oss med otroligt bra priser! Passa på att hitta fina golfkläder inför årets säsong. Givetvis kommer vi också åka till golfbutiker för er som vill rusta upp bagen med nya klubbor, bollar, handskar osv.  Här finns något för alla.

PGA-tour tävling på Bay Hill – Arnold Palmer Invitational

Ni som reser till våren har chansen att se PGA-tour tävlingen Arnold Palmer Invitational i Orlando. Här får ni se världsstjärnor som  Henrik Stenson, Tiger Woods, Phil Mickelsson, Adam Scott, Dustin Johnson, Martin Kaymer m.fl. Det är en upplevelse som ni bara inte får missa!

Florida Panthers och Miami Heat

Upplev en NHL match live och se Florida Panthers spela. Eller varför inte vara med om en amerikansk basketmatch med Miami Heat? Se sport när den är som bäst!

Upplev Orlando utanför golfbanorna

Orlando är det perfekta resmålet för dig som vill få ut lite mer än bara golf av din semester. Bredvid de förstaklassiga golfbanorna och vår resort Mystic Dunes hittar vi 40 talet restauranger bara 10-20 minuter iväg. Med taxi eller vår egen shuttle buss kommer ni enkelt in till restaurangerna som har allt från amerikanska steakhouses till asiatiska eller italienska restauranger. Stor variation där alla världens hörn är representerade på matkartan till väldigt bra priser!

Med vår shuttle eller taxi tar det 15 minuter in till Downtown Disney. Ett promenadstråk på 3 km med butiker, restauranger och barer. Här hittar ni buskar och växter som är klippta som Musse Pigg och hans vänner. På kvällen är hela downtown upplyst och vissa kvällar har de även uppträden vid stora scenen. Området ligger precis vid en stor sjö och orkar man inte gå från ena sidan till den andra tar man enkelt en taxibåt som går regelbundet hela dagen.

Passa på att shoppa! Följ med oss 20 minuter bort till Orlando Premium Outlets eller åk själv dit någon ledig stund. Detta är rena drömmen för dig som vill köpa märkeskläder. Alla märken finns representerade både till din golfgarderob eller din vanliga garderob.

Passa på att besöka någon av Orlandos parker och sevärdheter:

Seaworld

Spendera en heldag bland alla världens olika vattendjur. Världens populäraste vattenvärld erbjuder 3 olika uppvisningar med späckhuggare, delfiner och sjölejon. En otrolig upplevelse för alla åldrar. Här kan du även klappa delfiner eller hoppa på någon av de roliga åkattraktionerna som Seaworlds svar på ”Flumridern”.

Disney World – Magic Kingdom

Är den första av parkerna som Walt Disney byggde i början av 70 talet. Det är den mest besökta nöjesparken i världen. I parken hittar ni flera av Disneyfigurerna. Parken är mest attraktiv för barnfamiljer men har också väldigt fina promenadstråk med vackra blomsterarrangemang och byggnader. En härlig park för alla åldrar.

Universal Studios

Hoppa rakt in i filmens värld och upplev Universal Studios. Detta är världens största filmstudio och nöjespark. Du kastas rakt in i kända filmer och får uppleva shower, dramatik, teater och även karuseller för den som vågar!

Epcot Center

Upplev världen från ett annat perspektiv. Flera länder är uppbyggda runt en sjö. På våren har sin världsberömda ”Flower and Garden festival”.  Detta är flera gästers favoritpark! Kvällen avslutas med ett magiskt fyrverkeri.

Airboat

Följ med oss ut i Floridas träskmarker och upplev djurlivet med alligatorer, sköldpaddor och fåglar av alla de sorter. 45 minuter iväg hittar vi Boggey Creek där det dagligen anordnas turer med en så kallad ”airboat”. I en timme får man uppleva Floridas natur svävande över vattenytan.

Stränderna

Vackra kritvita stränder hittar längs Floridas kuster. Bada och njut av solen eller varför inte en vacker promenad?