Igår var jag med IGEN och spelade med gästerna på Pine Hills.

Ja nu är det verkligen tummen upp för vädret …varmt och skönt, precis det vädret som det egentligen skulle ha varit hela tiden vi har varit här och allt hade varit som det skulle med vädret överallt…ja ja jag förstod det nästan inte själv så nu lämnar vi det !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Häääärlig dag blev det.

Jag spelade med Christina och ……………………

…..Christer , tack för en supertrevlig runda.

Jag måste spela mer golf när jag kommer hem det är ju såååååååååååååååååå roligt.

Gästerna spelar också jättebra om vår FAVORITBANA av hemmabanorna är PINE HILLS trixig och lite kortare.

Sista puttarna på hål 18.

Sen vart det kramkalas.

Nöööööööööööjda  Ja det ser man på dem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Eva grattis till din fina birdie på 17:e !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag har inte tänkt på det innan men bunkern på 18:e ser ut som ett stort hjärta.

Ja här skulle vi kunna tillbringa nästa vecka också för vädret ska bli riktigt bra.

Vi hade dollartävlingen igår =vinnaren erhöll  11 dollar .

Vann gjorde Nils på 68 slag GRATTIS GRATTIS, 2:a blev Rogert på fina 70 slag, 3:a blev Christer på 73 slag och lägre hcp än mig som blev 4:a på också 73 slag. Nils höll ett fint segertal och sen körde några av oss till flygplatsen för att lämna en hyrbil och sen körde vi till  affären Marshal för att köpa resväskvåg, JA nu har alla lite kris med sina inköpta prylar och sina erhållna kilo. Fortsättning följer på det problemet.. Själv försöker jag adoptera ut lite av mina inköp till Nils och Anita som också bor i närheten av Malmö vi får väl se hur det går med det. Njjjjja Anita klarar nog inte heller sig för hon har handlar massor såååååååååååååå vårt hopp står till Nils.

Vi hörs

Anita