Om M-way Golfresor

Fina golfupplevelser blandat med glädje, gemenskap och oförglömliga äventyr utanför golfbanan är vårt recept på bra golfresor. USA har väldigt mycket att erbjuda och då Madde har bott i landet har kontakter utvecklats som gör det möjligt för oss att erbjuda golfbanor och upplevelser som toppar mycket! Vi som säljer resorna är också vi som är med och guidar resorna. Resultatet av att kunna vara med hela vägen har gjort att 87% av alla som åkt med oss väljer att åka på minst en resa till. Efter flera år tillsammans med svenska golfresenärer på olika destinationer runt om i Europa, Sydafrika och USA har vi samlat mycket erfarenhet för att kunna erbjuda den meny av golfresor som vi anordnar. Vi är med före, under och efter varje resa – Vi är här för er!

Vill ni läsa ännu mer om vilka vi är kan ni läsa vidare på den här länken.

Följ med oss på en upplevelse som ni sent kommer att glömma!

Vilka är vi som jobbar med M-way Golfresor?

Madelene Augustsson

Madelene AugustssonGolfhandicap: 0,0
Madelene är utbildad ekonom med inriktning på marknadsföring i USA. Har spelat golf på heltid fram till 2013 och efter det  jobbat med golfresor både i Sverige och utomlands. Madelene bor i Karlskrona med sin sambo Nicklas och är medlem i Sölvesborgs GK.
Ulf Roos

Ulf RoosGolfhandicap: 15,3
Ulf startade M-Way Golfresor tillsammans med Madde. Tyvärr gick han bort i en plötslig hjärtinfarkt i juli 2019 men kommer alltid finnas med oss i sinnet. Han bodde i Hässleholm och var medlem på Hesslegårdens GK. Arbetade inom försvaret i 39 år med ledarskap och informationsfrågor. Ulf har sedan 2006 jobbat med golfresor i ett flertal länder.
Anita Prahl

Anita PrahlGolfhandicap: 18,5
Anita är en väldigt uppskattad golfvärd och vi är väldigt stolta att ha med henne i vårt M-way team. Anita kommer från Malmö och spelar sin golf på Malmö City GK.